Yumis

Prijatelj Vaše kuhinje

DONACIJA HIRURŠKOG STOLA STOMATOLOŠKOJ KLINICI!

DONACIJA HIRURŠKOG STOLA STOMATOLOŠKOJ KLINICI!

YUMIS kompanija iz Niša, 1.10.2014 donirala je hirurški, višenamenski, operacioni sto stomatološkoj klinici u Nišu, u vrednosti od 25.000 evra.
YUMIS kompanija godinama uspešno posluje, a poznata je kao društveno odgovorna kompanija, što pokazuju brojne donacije i učestvovanja u humanitarnim i donatorskim aktivnostima.
Donirali smo robu područjima ugroženim u poplavama, u vrednosti od milion dinara, a ukupna vrednost humanitarnih donacija iznosi 4 do 5 miliona rsd, samo u ovoj godini.
Prepoznali smo potrebe amaterskog i profesionalnog sporta I donirali sredstva, takodje smo izdvajali I sredstva za zdravstvenu zaštitu, pomažući zdrastvene ustanove u Nišu.
S obzirom da je niška stomatološka klinika u ozbiljnom razvoju i unapredjenju uslova za obavljanje stomatoloških usluga, YUMIS kompanija je prepoznala potrebu klinike za operacionim stolom I isti donirala, a time dala podstrek ostalim uspešnim kompanijama sa ovog područja, da se pridruže akciji koja je društveno korisna i uključe se u doniranje svim zdravstvenim Ustanova .
Finansijske mogućnosti u ovim teškim vremenima zahtevaju solidarmost i pomoć lokalnoj samoupravi,u cilju stvaranja što boljih uslova za pružanje zdravstvene zaštite građanima.
Neophodna je pomoć lokalnoj zajednici i ovim gestom pozivamo druge uspešne kompanije da se masovno uključe u ovu akciju, u skladu sa svojim finansijskim mogućnostima.
Poznato je da u budžetu Republike Srbije nema dovoljno sredstava za nove investicije, pa smatramo da je ovo jedan od načina za poboljšanje uslova rada medicinskih ustanova u zemlji.
Kompanija YUMIS je donirala i mnoga druga sredstva i medicinske uređaje kliničkom centru Niš i to će sa zadovoljstvom činiti i ubuduće.