Yumis

Prijatelj Vaše kuhinje

Kompanija Yumis najsavremenijom tehnologijom proizvodnje u rangu svetskih kompanija

Kompanija Yumis najsavremenijom tehnologijom proizvodnje u rangu svetskih kompanija

Rezultat višegodišnje saradnje tima stručnjaka kompanije Yumis i nemačke kompanije Lodige je i zvanično otvaranje nove proizvodne linije u kategoriji šlagova i pudinga. Kompanija Yumis pustila je u rad krajem januara novu proizvodnu liniju vrednu vise od 250,000 evra.

Ovaj projekat potvrđuje poslovnu politiku kompanije Yumis i spremnost za praćenje i primenu svetskih standarda u prehrambenoj industriji. Naime, nova proizvodnja linija je i sama novina u tehnologiji proizvodnje šlagova i pudinga, a krajem januara je već implementirana u system Yumis-a.

Samim tim proizvodno – tehnološki proces je podignut na najviši i najsavremeniji nivo, što po standardima, kompaniju Yumis svrstava u rang  svetskih kompanija iz ove branše.  Novi proces proizvodnje garantuje vrhunski kvalitet i sigurnost proizvoda, koji po kvalitetu parira vodećim svetskim brendovima.

Pored najsavremenijeg proizvodno – tehnološkog procesa i svetskog kvaliteta proizvoda, inovacija ima i niz drugih prednosti.

Proizvodni kapaciteti su sada povećani na 16 tona šlagova i pudinga dnevno ili 150.000 kom dnevno. Ovo je činjenica od strateškog značaja, koja će doprineti, jačanju pozicije koju kompanija Yumis ima na postojećim inostranim tržištima, i osvajanju novih tržišta.

Na ovaj način kompanija Yumis je postgla optimizaciju kompletnog poslovanja i obezbedila maximalno smanjenje troškova.

Kompanija Yumis nastavlja dalje sa praćenjem svetskih trendova i implementacijom istih kroz sopstveni sistem poslovanja i to u cilju pružanja proizvoda visokog kvaliteta po zahtevima i standardima koje zadaje, kako domaće, tako i inostrano tržište.