Yumis

Prijatelj Vaše kuhinje

YUMIS NA GENERALNOJ SKUPŠTINI TIKAS U TIRANI

YUMIS NA GENERALNOJ SKUPŠTINI TIKAS U TIRANI

Prva generalna skupština Trgovinsko-industrijske komore Albanija-Srbija, na kojoj učestvuje veliki broj srpskih privrednika, održana je u Tirani, nakon godinu dana uspešne saradnje dveju zemalja. Trgovinsko-industrijska komora Albanija-Srbija (TIKAS) okuplja više od 100 uspešnih kompanija iz obe zemlje, sa ciljem da olakša trgovinsku razmenu i ojača poslovne veze između srpskih i albanskih kompanija.

Kompanija Yumis, kao jedna od vodećih srpskih komapanija u svojoj oblasti poslovanja, već duži niz godina izvozi pun asortiman svojih proizvoda na tržište Albanije. Predsednik kompanije Yumis i podpredsednik Privredne komore Srbije, Mile Kocić, prisustvovao je prvoj generalnoj skupštini TIKAS-a. U dobroj poslovnoj atmosferi i odabranom društvu najuspešnijih privrednika dveju zemalja, stvoreni su uslovi za unapređenje bilateralne privredne saradnje i širenje članstva TIKAS-a.

Čast nam je što smo, kao pioniri u izvozu na albansko tržište, mogli da podelimo svoja iskustva i damo doprinos u stvaranju dobrih uslova za trgovinsku saradnju i jačanju Trgovinsko-industrijske komore Albanija-Srbija