Yumis

Prijatelj Vaše kuhinje

YUMIS na Sajmu PLMA u Amsterdamu

YUMIS na Sajmu PLMA u Amsterdamu

 

Kompanija YUMIS je i ove godine učestvovala na sajmu PLMA u Amsterdamu, poznatom i veoma značajanom sajmu za sve proizvođače robnih marki.

Predstavnici kompanije YUMIS su svojim potencijalnim novim kupcima uspešno predstavili postojeći program i novu liniju premium čajeva, krem supa i natural dodatak jelima.

-Imali smo prilike da se sretnemo  sa postojećim partnerima, dogovorimo nove nastupe na tržištima, ali i održimo uspešne sastanke sa eminentnim  KA lancima iz Skandinavije i distributerima sa tržišta na kojima planiramo ekspanziju (Bliski Istok, Južna Amerika, Zapadna Afrika, Baltičke zemlje), kažu u YUMIS-u i dodaju da prve rezultate i početak novih poslova očekuju u narednim mesecima, nakon detaljne analize dostavljenih podataka i odrađenih istraživanja.

 

YUMIS je veliki dobavljač mnogih eminentnih trgovinskih lanaca u zemlji i inostranstvu: Delhaize, Metro, Mercator, Konzum, Spar, AWT, Univerexport, Kendy,  Aman, Plodine, Tommy. Kategorije proizvoda poput supa, začina, dodataka jelima, čajeva, pudinga, šlagova, kokica i pakovane hrane se permanentno šire lansiranjem novih artikala na tržište i razvojem novih ukusa u postojećim kategorijama.