Yumis

Prijatelj Vaše kuhinje

YUMIS na Sajmu privrede i preduzetništva EXPO NIŠ 2017

YUMIS na Sajmu privrede i preduzetništva EXPO NIŠ 2017

Kompanija YUMIS učestvuje na Međunarodnom i regionalnom sajmu preduzetništva EXPO NIŠ 2017, koji je otvoren danas u hali SC “Čair” u Nišu.

Izlagači na sajmu su zanatske radnje, mala i srednja preduzeća, udruženja preduzetnika, akcionarska i druga društva, turističke i druge organizacije privatnog i javnog sektora, holding kompanije, lokalne samouprave iz različitih oblasti koji imaju priliku da razmene ideje i iskustva.

Sajam će biti otvoren do subote, 23. septembra, a tokom tri dana trajanja sajma učesnici će predstaviti svoja poslovna dostignuća.

Niška kompanija YUMIS je na sajmu kao vid podrške i sa ciljem razmene svog bogatog iskustva u razvoju proizvodnje i prodaje, kako na domaćem tako i na inostranim tržištima. YUMIS redovno učestvuje na sajmovima i sličnim manifestacijama na kojima se promovišu domaći proizvodi i podstiče razvoj privrede i proizvodnje u našoj zemlji.

Sajam organizuju Grad Niš I GO Pantelej, a posetioci mogu da posete prateće manifestacije kao što su Festival oldtajmera, Festival vina, Sajam zapošljavanja i dr.