Politika kolačića

Ova politika kolačića („Politika“) opisuje šta su kolačići i kako ih Operater vebsajta („Operater vebsajta“, „mi“ ili „naši“) koristi na yumis.rs vebsajtu ili bilo kojim njegovim proizvodima ili uslugama (kolektivno, „Vebsajt“ ili „Usluge“).

Trebali biste pročitati ovu Politiku kako biste razumeli kakvu vrstu kolačića koristimo, informacije koje sakupljamo koristeći kolačiće i kako se ta informacija koristi. Takođe opisuje izbor koji vam je na raspolaganju u vezi prihvatanja ili odbijanja korišćenja kolačića. Za dodatne informacije o načinu korišćenja, čuvanja i održavanja Vaših ličnih podataka, pogledajte našu Politiku privatnosti.

Šta su kolačići?
Kolačići su mali delovi podataka koji se čuvaju u tekstualnim datotekama koje su sačuvane na Vašem računaru ili drugim uređajima kada su veb stranice učitane u pregledaču. Oni se često koriste da bi zapamtili Vas i Vaša podešavanja, bilo za jednu posetu (putem „sesija kolačića“) ili za višestruke ponovljene posete (koristeći „stalne kolačiće“).

Kolačići sesije su privremeni kolačići koji se koriste tokom vaše posete veb lokaciji, a ističu kada zatvorite veb pregledač.

Stalni kolačići se koriste da bi zapamtili Vaše želje na našoj Veb lokaciji i ostali na Vašem računaru ili mobilnom uređaju čak i nakon što zatvorite pregledač ili ponovo pokrenete računar. Oni obezbeđuju konzistentno i efikasno iskustvo za Vas dok posećujete našu Veb lokaciju ili koristite naše Usluge.

Kolačići mogu biti postavljeni od strane Vebsajta („kolačići prvih strana“) ili treće strane, kao što su oni koji prikazuju sadržaj ili pružaju usluge oglašavanja ili analitike na sajtu („kolačići trećih strana“). Ove treće strane mogu da Vas prepoznaju kada posetite našu veb lokaciju, a takođe i kada posetite određene druge veb stranice.

Koju vrstu kolačića koristimo?
Analitički kolačići
Ovi kolačići omogućavaju nama i trećim stranama usluge prikupljanje zbirnih podataka u statističke svrhe o tome kako naši posetioci koriste Veb lokaciju. Ovi kolačići ne sadrže lične podatke kao što su imena i adrese e-pošte i koriste se za pomoć u poboljšanju Vašeg korisničkog iskustva na Veb lokaciji.

Koje su mogućnosti kolačića?
Ako vam se ne dopada ideja o kolačićima ili određenim vrstama kolačića, možete promeniti podešavanja pregledača da biste izbrisali kolačiće koji su već postavljeni i da ne prihvatate nove kolačiće. Da biste saznali više o tome kako to učiniti, posetite stranice pomoći u Vašem pregledaču.

Izmene i dopune
Zadržavamo pravo izmene ove Politike u vezi sa Vebsajtom ili uslugama u bilo koje vreme, na snazi nakon objavljivanja ažurirane verzije ove Politike na Veb lokaciji. Kada to uradimo, objavićemo obaveštenje na glavnoj stranici našeg sajta. Nastavak korišćenja Veb stranice nakon svih takvih promena predstavljaće Vašu saglasnost za takve promene.

Prihvatanje ove politike
Potvrđujete da ste pročitali ovu Politiku i prihvatili sve uslove. Korišćenjem Vebsajta ili njegovih Usluga slažete se da ćete biti u skladu sa ovom Politikom. Ako se ne slažete da se pridržavate ove Politike, niste ovlašćeni da koristite ili pristupite Veb lokaciji i njenim uslugama.

Kontaktirajte nas
Ako imate bilo kakvih pitanja o ovoj Politici ili našoj upotrebi kolačića, molimo kontaktirajte nas.

circ